Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: --= WSB v1.0by Wojass =--
haker.com.pl > Narzedzia > Bindery
Stron: 1, 2
Wojass
nowy binder,
wiecej info <TUTAJ>
Plik
ale szkoda ze plik podczas otwarcia rozdziela sie na pliki ktore byly laczone ;[
ale binderek fajny i latwy;]
Wojass
kazdy binder z jakim sie spotkalem tak robi tzn wszystkie z siebie wyrzucaja zbindowane pliki, tylko tego moze nie widac, albo pliki maja rozszerzenia np. *.tmp / *.dat , zresta po to jest funkcja wybierania folderu, dajesz na np. Windows i wszystko bedzie sie tam dzało wiec ofiara która odpala to na np. dysku c: to tego nie widzi
grave
Wojass, muszę Ci pogratuować :-D
Najpierw GGT, teraz WSB.
Masz bardzo ciekawe pomysły :-)
Kiler
Gratulacje dla Vojasa robi furore na tym forum:].Podziekujmy mu za jego prace bo jakoś żadko widzialem wpisy zeby ktoś mu gratulowal.

Vojas Pozdro i byle tak dalej
Ksenomorf
CYTAT(Wojass)
nowy binder,
wiecej info <TUTAJ>

Wojass jestes moim bogiem... smile.gif
Sam od dluzszego czasu planuje sie zabrac za tworzenie..... ciekawych narzedzi... ale "Baldur's Gate" i "Newervinter night" pochlaniaja mi 75% dnia i 40% nocy :-D
Wojass
panowie bez przesady :oops: THX
Pretorian
Gratulacje wojassowi należą sie w 100% laugh.gif
-=Eter=-
Świetny binderek, Wojtass, gratulacje!!! Masz naprawdę fajne pomysły biggrin.gif
matkal
ghjhjh
Wojass
zauwazylem ze WSB nie chce bindowac plikow z atrybutem ukryty/tylko do odzczytu nie wiem dlaczego hehe ale postaram sie to naprawic w v1.1
sten
Mam maly problem z twoim binderkiem a mianowicie nie moge znalezc ikony *.jpg gdzie ona konkretnie jest zapisana bo w innych binderach siedzi gdzies w plikach *.dll.
POZDRO
Wojass
CYTAT(sten)
Mam maly problem z twoim binderkiem a mianowicie nie moge znalezc ikony *.jpg gdzie ona konkretnie jest zapisana bo w innych binderach siedzi gdzies w plikach *.dll.
POZDRO

WSB nie ma ikon trzeba je samemu wykombinowac, ale czytajac twoj post postanowilem dodac ikony do WSB smile.gif , sciagnij sobie WSB jeszcze raz z mojej www, znajdziesz tam m.in ikonke jpg, gif, bmp, doc, txt itd
sten
Wielkie dzieki ZIOMM bardzo mi pomogles

POZDRO
doogi207
malo tu pisze, ale tez dziekuje wojassowi oby tak dalej smile.gif
sten
Przetestowalem twojego bindera i powiem szczerze nie rozumiem tak wielkiego zachwytu jakim pałaja wszyscy na tej stronie. Moim zdaniem to jakis bezsens aby po zbindowaniu i probie otwarcia zbindowanego pliku np:z trojanem plik rozdwajał sie a potem wracal do zbindowanej formy. Moze to kwestia ustawien w programi nie wiem. Przeciez jak tylko ofiara otworzy ten plik u siebie to od razu brdzie wiedziec ze cos jest nie tak.
Reasumujac NIE PODOBA MI SIE

POZDRO
Wojass
ile razy mam powtarzac zeby ustawiac uruchom w folderze Windows albo System32 !?
to jest dopiero wersja 1.0 pierwszy raz pisalem cos takiego w oparciu o swoje pomysly nie czyjes kody, przynajmniej staram sie robic swoje narzedzia nie czekac na gotowce
sten
OK czytalem wczesniejsze posty i wiem jak zmienic opcje gdzie ma sie rozdwajac ale nie w tym sęk. Mowie tylko ze to troche bezsensu. Uzywam bindera ktory nie musi rozdwajac pliku po jego uruchomieniu i to chyba jest kamieniem wegielnym BINDOWANIA. Jak robisz jakies programy to dobrze by bylo gdyby nie bylo w nich podstawowych niedociagniec ktore moim zdaniem calkowicie dyskwalifikuja ten produkt z uzytku. A tak na marginesie to nie kazdy zajmuje sie programowaniem.

POZDRO 600v
Plik
hehe ... sten: z reguly pierwsze wersje nigdy nie sa perfekcyjne ... :/ zawsze cos sie znajdzie ... Nie gadaj ze ten produkt nie nadaje sie do uzytku ... :/
Wojass
CYTAT(sten)
...Uzywam bindera ktory nie musi rozdwajac pliku po jego uruchomieniu i to chyba jest kamieniem wegielnym BINDOWANIA.....

tak? a mozesz zdradzic jego nazwe bo z takim czym sie jeszcze nie spotkalem :shock: smile.gif
Chochlik
Nie zgadzam sie ze stenem ze produkt do kitu bo prawie kazdy binder rozpakowuje pliki na dwa tylko po prostu w ukryciu, ale prawda jest ze nie kzady binder rozdwja, slyszalem cos o tym ze kod drugiego porgramu po prostu dopisuje sie do pierwszego i sie otwiera, ale to troche trudniej zrobic...
esdedwa
Dobry Bind...Oby tak dalej
zuku18
Wojass co z linkiem do twojego bindera mi nie działa sad.gif zrób coś z tym jeśli możesz ?
sten
CYTAT(Plik)
hehe ... sten: z reguly pierwsze wersje nigdy nie sa perfekcyjne ... :/ zawsze cos sie znajdzie ... Nie gadaj ze ten produkt nie nadaje sie do uzytku ... :/

Ok zgadzam sie troszke przesadzilem ale powiedzmy sobie szczerze takie rozwiazanie nie jest najlepsze. Uzywam bindera "ZOMBI" sciagniety z www.haker.com.pl i nie rozdwaja on pliku tylko wrzuca do WINDOWS jeden ze skladnikow czyli trojana tongue.gif a nie tak jak u ciebie ze mozna zobaczyc ten proces.
I nie denerwuj sie Wojtass za slowa krytyki bo bez nich pewnie spoczal bys na laurach czytajac te wszystkie schlebne odpowiedzi i zaprzestal tuningowania swoich programow. Takze zachecam do poprawy bledow i bardzo chetnie skozystam z nowego produktu. Bardzo mi sie podoba mozliwosc polaczenia wiecej niz 2 rzeczy w twoim binderze (w moim tylko 2) i urozmaicone opcje ale wole nie ryzykowac na kompie ofiary

POZDRO 600v
sten
Sorry ten binder nie nazywa sie ZOMBI tylko JOINER 2.4

POZDRO 600v
Wojass
no dobra sciaglem tego Joiner wlaczam i co widze ?

"EXTRACT FILES TO" ! temp, windows, sytem,curent czyli to samo co w WSB tylko u mnie brakuje TEMP
sten
Zauwaz ze jak uruchamiasz zbindowany plik w JOINER 2.4 to nie widzac procesu rozdwajania np: w TEMP jak sam mowisz. A u ciebie tak i eliminujac ten blad (moim zdaniem) sprawisz ze twoj program bedzie bardzo dobry. Bo naprawde mi sie podoba gdyby nie to.

POZDRO 600v
...:::MiC:::...
ehh i juz cos mi sie zjebało wszystko było dobrze az
do dzisiaj normalnie che zbindowac plik exe. na html no i
binduje ale .... jest ikonka taka jak byc powinna jest
nazwa index ale jak nadusze na to to
wyskakuje okno z napisam

"MIME-Version: 1.0 Content-Location:WSB:///wsbuc.exe Content-Transfer-Encoding: base64 TVpQAAIAAAAEAA8A//8AALgAAAAAAAAAQAAaAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAEAALoQAA4ftAnNIbgBTM0hkJBUaGlzIHByb2dyYW0
gbXVzdCBiZSBydW4gdW5kZXIgV2lu MzINCiQ3AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAFBFAA
BMAQgAGV5CKgAAAAAAAAAA4ACOgQsBAhkA kAEAAIAGAAAAAAAEngEAABAAAACgAQAAAEAAA
BAAAAACAAAEAAAAAAAAAAQAAAAAAAAAAGAIAAAE AADkpggAAgAAAAAAEAAAQAAAAAAQAAAQAAAAAAA
AEAAAAAAAAAAAAAAAAMABANILAAAAEAIAbEkG AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA8AEA7B0AAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADgAQAYAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAQ09ERQAAAACw jgEAABAAAACQAQAABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIAAA
YERBVEEAAAAAyAkAAACgAQAACgAAAJQBAAAA AAAAAAAAAAAAAEAAAMBCU1MAAAAAANkIAAAAsAE
AAAAAAACeAQAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADALmlk YXRhAADSCwAAAMABAAAMAAAAngEAAAAAAAAAA
AAAAAAAQAAAwC50bHMAAAAADAAAAADQAQAAAAAA AKoBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMAucmRhdGEAABgAAAAA
4AEAAAIAAACqAQAAAAAAAAAAAAAAAABA AABQLnJlbG9jAADsHQAAAPABAAAeAAAArAEAAAAAAAAAAAAAAAAAQAAAUC5yc3JjAAAAbEkGAAAQ AgAASgYAAMoBAAAAAAAAAAAAAAAAAEAAAFAAAAAAA
AAAAAAAAAAAMAIAAAAAAADgAQAAAAAAAAAA AAAAAABAAABQAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAQQ QAADB0Jvb2xlYW4BAAAAAAEAAAAAEEAABUZhbHNlBFRy
dWWNQAAsEEAAAQdJbnRlZ2VyBAAAAID/ //9/i8BEEE
AAAQRXb3JkAwAAAAD//wAAkFgQQAAFC1Nob3J0U3RyaW5n/
4vAbBBAAAoGU3RyaW5n wBBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADA
EEAABAAAAAAAAADMOUAA2DlAANw5QADg.............. "

oco chodzi?? przedtem wszystko było oki !!! aha i jeszcze jedno jak binduje na rozszerzenie bat. pif. exe. scr. i com no to nie pojawia sie okno tak jak w przypadku HTML ale jak nadusze na to, to obok wyskakuje ikonka tego pliku co chciałem zbindowac w czym jest problem i dlaczego tak sie stało przypominam ze wczesniej wszystko było okii :/

pozdroo

p.s mam nadzieje ze mnie skumaliscie heh wink.gif[/i]
Wojass
html wykorzystuje bład IE, prawdopodobnie zainstalowales łatki
...:::MiC:::...
dobra spoxxx thx :0

pozdro...
Kiler
Wojass nie wiem czy zauwazyles ale link do WSB nie dziala.

Pozdrawiam
Wojass
CYTAT(Kiler)

Pozdrawiam

juz dzala, thx
pozdro
Cavaan
Cos mi sie zdaje, ze strona nie ma zdefiniowanego kodowania i dlatego u mnie zamiast niektorych polskich litera pojawiaja sie krzaczki.
SAMAEL
czy ktos wie czy WSB jest wykrywalny przez Anty Wiry ??
Wojass
dostepna jest juz wersja WSB v1.1
tianhao
No i fajnie ze nowa:]
Wojass
a ile MB mu wpakowałeś ? 1.1 jest napewno lepszy od 1.0
Plik
wiesz Wojass wydaje mi sie ze przy wiekszyh plikach dluzej pakuje niz poprzednia wersja ;/
Plik
hmm ... z jakas wieksza empe3 cos kolo 65mb i jakas fotka ... i przy wiekszych plikach wiesza sie:/ nie wiem moze mam za duzo procesow otwartyh ... ale mam tylko podstawowe:/
Wojass
wsb cos nie trawi duzych plikow, z drugiej strony duze pliki ciezko komus wysłac na e-mail lub mowic komus zeby sobie zassał fotke 100MB smile.gif
Plik
... ale sprawdzalem jego "wytrzymalosc/uyzwalnosc" na duzych plikach ;]
no a co duzych plikow w lanie ladnie sa niektore pobierane:P
ostry
Wojassowi serdeczne "BOG ZAPLAC"
SPOX ten binder
THX serdeczne dla niego !!!
Dobra kontunuacja !!!!!!!!
Wojass
nie ma za co,
tymczasowo moja strona padła z powodu przekroczenia limitu transferu :/
jak ktos cos chce odemnie to pisać na gadughost@interia.pl , bo z adresu @hackpl.info tez nie moge nic odebrać
F1a5h
CYTAT(Wojass)
CYTAT(Kiler)

Pozdrawiam

juz dzala, thx
pozdro

Znowu nie działa...
Wojass
na mojej stronie dzała tylko z przyczyn nie zaleznych odemnie sa jakies problemy z serwerem, mysle ze niebawem sie wszystko ustabilizuje, mozesz tez napisac domnie na @ to Ci wysle co potrzebujesz
SimeL
Wojass a czy mozna zbindowac pliki to rozszerzen "exe""bat""scr""pif""com" i "cmd" ? Interesuje mnie zbindowanie dwóch plików (filmu i trojana) do postaci pliku z rozszerzeniem "avi" lub "mpg", albo w ostatecznosci mp3:]
Wojass
CYTAT(SimeL)
Wojass a czy mozna zbindowac pliki to rozszerzen "exe""bat""scr""pif""com" i "cmd" ? Interesuje mnie zbindowanie dwóch plików (filmu i trojana) do postaci pliku z rozszerzeniem "avi" lub "mpg", albo w ostatecznosci mp3:]

temat przerabiany 10000 razy , odp.: jako koncowy plik avi mpg mp3 nie mozna
todin
Wojass binderek jest the best.

Ale niestety plik wykonywalny jest wykrywany przez np. "naszego"
MKS-a . Czy dysponujesz czyms co jeszcze nie trafilo do szerszej spolecznsci. ??

Chetnie bym skorzystal.
SaTaNiKa
Wojass mam problem nie wczytuje mi twojej stronki a chciałbym ściągnąć twojego bindera skąd można go ściągnąć bo nawet google mi nie pomogły sad.gif
kiela
nie wieze ze nawet google nie pomogly ;[

http://unitedcrew.net/download.php
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.