+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Zdalna administracja za routerem

Domyślnie Zdalna administracja za routerem

Witam
    Przeszukałem forum ale nie znalazlem jednoznaczej odpowiedzi.

Prosze o wyrozumiałosc. Mam pracę w ktorej mam dostep do komputeraz z internetem. Chcialbym miec mozliwosc administracji swojego osobistego komputera w domu.

Potrzebuje trojana/program ktory sobie wgram w domu a konsola bede mogl sterowac w pracy.

Najwazniejsze jest to ze w domu mam internet przez 2 routery.

Czy jest to mozliwe ?

ps. robiłem juz takei rzeczy np. GGT albo Cafeini ale nie bylo zadnych routerów, antywirusów i firewalli.
    To dla mnie najwiekszy problem, zeby tez ustawic w antywirusie trojana jako zaufoany program.
    Ostatnio edytowane przez MISTICO ; 03-08-2010 o 20:47

Dawni Moderatorzy Avatar discovery44

Domyślnie

Mogę Ci napisać trojana sterowanego poprzez stronę internetową, jeżeli jesteś zainteresowany to pisz PW.
    www.racjonalista.pl - "Racjonalista jest interaktywnym medium, którego nadrzędnymi wartościami są idee wolnej myśli oraz rozumnego kształtowania przekonań i życia."
    www.richarddawkins.net | Four Horsemen of Atheism | "Bóg urojony"

Użytkownik

Domyślnie

Osobiście polecam program Real VNC. W pracy instalujesz VNC serwer, a u siebie VNC viewier. Tyle że działa na systemach:
    System operacyjny: MS Windows 98/Me/NT/2000/XP
    Tutaj jak skonfigurować KLIK!

Domyślnie

Wystarczy, że trojan/program do zdalnej administracji, bedzie oparty o protokoły typu GG czy XMPP. Wtedy możesz sterować komputerem przez GG, lub Jabbera.

+ Odpowiedz na ten temat

Uprawnienia