-
Trojany a protokó³ gadu-gadu
Witam.
Protokó³ Gadu-Gadu siê zmieni³ (wraz z wej¶ciem wersji 8.0), przez co wiele dobrych trojanów przesta³o dzia³aæ (choæby takich jak NastyXP i wspomagacz). Moje pytania s± takie :
Czy s± DOBRE trojany robione pod nowy protokó³.
Czy s± trojany w których nie trzeba wpisywaæ ip ofiary i DZIA£AJ¡ po dzieñ dzisiejszy.
Proszê o szybk± odpowied¼ i z góry Dziêkuje...
-
Witam. Da³anczam siê do pytania i daje pytanie odnosnie tematu
Kiedy¶ korzysta³em z trojana o nazwie HoliGGan Trojan A i dzia³a³ mi on bez problemu lecz dzi¶ gdy zrobilem serwer i w³aczy³em u siebie na komputerze to mi na gg pokaza³o ze serwer jest dostepny lecz gdy wydawa³em mu komendy np, /info to serwer nie odpowiada³.
Domyslam sie ze ten problem wynika takze z nowego GG a zarazem jego nowego protokolu czy istnieje jakis sposob aby to ominac lub jakis inny keyloger ??
Z góry dzieki za odpowiedz
-
U¿ytkownik
Tak problem wynika z protoko³u...
Co do dobrych trojanów... (ile razy mam to powtarzaæ..) Je¶li interesuje Cie/Was niewykrywalny soft to zapraszam do dzia³u zlecenia... je¶li nie.. to wystarczy skomponowaæ odpowiednie zapytanie w Google... My¶lê ¿e od tego czasu powsta³o ju¿ du¿o syfu...
-
tiaa
Komponowa³em ca³e sonaty zapytañ i nie znalaz³em nic konkretniejszego ani zadowalaj±cego ;PP
-
Nie pisze siê "sonaty", tylko "sonety" (o ile dobrze zrozumia³em przes³anie).
Powiem szczerze, jaki¶ czas temu sam napisa³em keyloggera, bardzo prosty o nazwie Klawisz_HCK, gdzie¶ udostêpni³em go. By³ on pisany chyba w C++ (o ile pamiêæ mnie nie myli, ale mo¿liwe ¿e w Delphi). Obs³ugiwa³ on chyba protokó³ 8.0, a powiem szczerze, opanowanie go w niektórych miejscach by³o bardzo trudne i zaje³o mi to d³uugi czas, dla tego w±tpiê ¿e w sieci pojawi³o siê bardzo du¿o syfu opartego o protkó³ gadu-gadu.
Pozdrawiam.
Uprawnienia
- Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
- Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
- Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
- Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
Zasady na forum